top of page

Защо е най-добре да учим през лятото?

В разгара на лятото сме – време за несериозни занимания, топли плажове, море, разходки в планината с приятели, мързеливи вечери с четене на книги или гледане на любими филми и…  нови постижения. Да, правилно разбрахте, именно постижения! Лятото ни дава възможности, сила и вдъхновение за развитие, израстване и обучение. 

 

Отпуската не означава само да пътувате и да не правите нищо. Както разбирате, пред Вас има много възможности за свободното време, но има един сред тях, който ще Ви помогне не само да натрупате свежи сили, но и да натрупате полезен опит и нови знания. За какво говорим? На първо място за това, което винаги сте мечтали да правите, но не сте намирали достатъчно свободно време. 

 

Ние ще се радваме да Ви помогнем да придобиете нови умения или да усъвършенствате постигнатото. Ако желаете да израснете като успешен професионалист, важно е да сте в крак с актуалните тенденции. Защо лятото е най-доброто време за обучение?

 

Обикновено свързваме учебния процес с месец септември. Но струва ли си да чакате до есента? Ние ще се опитаме да разчупим този стереотип и да Ви кажем какви предимства дава обучението през лятото.

 

1. През лятото тялото и умът Ви са отворени за всичко ново и интересно – използвайте това време ползотворно.

2. Разполагате с повече свободно време и енергия. Децата Ви отиват на лагери, познатите Ви заминават на почивка, ползвате полагаемия Ви се годишен отпуск и т.н. Възползвайте се от този период, за да надградите знанията си.

3. В допълнение дневната светлина става много повече. Така че производството на хормона на щастието – серотонин е много по-високо. В резулттат на това през лятото сте пълни с енергия, оптимистично настроени и готови да премествате планини. Това е най-благодатното време за активните хора. Ако Вие сте от тях и сте решили да промените живота си към по-добро, забравете за пасивния отдих и започнете да сбъдвате мечтите си. След постигането на целта си ще получите чувство на увереност в собствените си възможности.

4. Мозъкът през лятото е наситен с повече кислород, особено ако сте на открито сред природата, и работите още по-активно. Това означава, че ще бъде по-лесно да запомняте нова информация. 

5. Освен това през лятото, повече от всякога през годината, ядете много зеленчуци и плодове, което също има благоприятен ефект върху мозъчната Ви дейност.

6. Нашата психика понякога се нуждае от „разтърсване”. Всъщност не става въпрос за стреса, който изпитваме по време на работа. Под разтърсване имаме предвид натрупването на опит, коренно различен от всичко, което сте правили преди.

 

Лятото е времето за специални оферти:

 

Предстоящи обучения – месец август:

– Базов курс „Косъм по косъм”, 2D и 3D мигли – 200 лв. и 50 лв. сертификат;

– Мастър клас – колористика и работа с редове – 250 лв. и сертификат 50 лв.

Очакваме Ви в нашия център. Обещаваме, че ще подготвим много интересно и оригинално обучение. 

 

Следете съобщенията за нашите събития на уебсайта ни и в социалните мрежи.

 

Не мислете, че мечтите са нещо, което Ви очаква в далечното бъдеще. Всъщност те могат да се сбъднат тук и сега, това лято, ако Вие наистина го пожелаете. 

 

Приятно лято!

0 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page